15 Cel mai bun blogger porno de film pe care trebuie să-l urmezi

BDSM: trucuri pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi recomandari precum si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu va va faceti griji daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sugestii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta verificati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via apartament sau condo. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru perechi, ca inteleg exact ce le http://cashropv499.yousher.com/anatomia-unei-mari-relatii-cupluri place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai esential BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in stil - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este in intregime pana la tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie, BDSM ofera posibilitatea de a manipulati un nou datorie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, internet si specialitate magazine furnizati o masiva selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da oferit stil pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte eveniment vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si redus cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele utilizare dominanta precum si trimitere, o siguranta este extrem de crucial. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de genuine durere, este cu adevarat crucial sa stabiliti un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a opri orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece belows poate fi ocazional inchis.

Fara jena

BDSM este o distincta tehnica care are nevoie o masiva suma de incredere in companion. Acesta este metoda ca trebuie sa fie si are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare precum si ideal momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

image

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, practica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm on your own - indiferent de daca ramane in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica rezonante, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discernamant.