15 sfaturi despre sex De la experți din industrie

Cele mai tari filme sexy din istorie

Fiecare din aceste filme au puncte de referinta momente in cinema - minute realizat utilizarea lui pentru a solicita, activati, si pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o blasfemie caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , oferire suprem definitie a porno: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel grad de subiectivitate, si pe pelicula, examineaza din exterior limite ale incertitudine - atat de mult sa se asigure ca am poate nu de asemenea recunoastem cand il vedem. Atate povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in Lectură suplimentară mijloc 2 personalitati niciodata insemnat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un scris de articole de imbracaminte cateva mai sus, sau mai scurt, decat reperat in un public viata de zi cu zi; precum si de asemenea un evidentiat cuvant sau fraza semnificatie nespus, de asemenea neintentionat definitie. Si cu siguranta, uneori este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau vedeta dezvaluie toate, se lupta cu o scena insotitor sau imita afectiune sub idilic, delicios lumini.

Fiecare dintre ceea ce inseamna afirma ca selectarea cel mai bun senzual filme se simte un pic ca traducere un test Rorschach al unui scriitor propriu foame precum si pasiuni. Deoarece filme nu pur si simplu document sexual si incantator fantezii, le descopera. Cate cinefili vizionat, spune, un adolescent comedie unde sunt foarte intai preferat vedeta a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu personificare a destinatiei? Sau s-au trezit gandindu-se referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personalitati pur si simplu curatat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, profund subiectiva. In consecinta, aceasta listare acumuleaza unele dintre reperul minute captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si vedeta sau starlet in un rol care indeplinit sau transformat piata tinta ipoteze, sau doar inregistrat momente de farmec, pasiune sau sexualitate in intrigant, incitant sau transcendent moduri. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, remuscari, intristat, sau irepresionabil omenire. Totusi fiecare dintre ele sunt mai mari decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta lista numai prin central motiv - si anume, ca specific dorinta ramane suprimat, neglijat sau depasit de politic responsabilitate, altfel suplimentar psihologic si, fizic represiune. Dar 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre cel mai aclamati vedete in intreaga lume a arata un opus circumstanta - un barbat atat de asaltat de tragedie ca poate doar pleca in sexual rautate. conflict cu privire la scena „untului” si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a sustinut „M-am simtit putin violata”), va, si, de asemenea poate ar trebui, definitiv nuanta cum se vede eficiente si film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, incarcaturi de omonim copicats precum si imitatori (cadere litere in numele ei, cum ar fi postari din haine) dezvoltat a in intreaga lume mostenire din erotica anilor 1970 unde bani fete calatorit globul, dormit cu superb, anonim insotitori precum si au pacalit tabuurile din asa-numitul "potrivit" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul roman pe care se bazeaza acest front runner franchise business nu scris de actual Emmanuelle Arsan totusi ei alta jumatate, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) oferit titlul personalitate companie si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, constand din initial film.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco era Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atractive vampir pereche din timp nesfarsit (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, si durabilitate, intr-o perioada de stiinta, si bogatie. Scott creste design la unsprezece pe masura ce portretizeaza Miriam (Deneuve) cautand ​​comoditate in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata idile, nu toate la fel de reusite una ca cealalta dar o multime de ele distinct si gandite in propriul metoda. (Lui ajustare Lolita, ca exemplu, este, in punct de vedere, o exceptionala ajustare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat aproape pietonal de modern criterii, inca sex roleplay jocuri, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne ilustrat aceste acte cu Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

image

The Piano (1993)

Jane Campion a scris si ghidat acest remarcabil film referitor la un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Hunter) comercializata chiar in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de thrall pentru aceasta femeie vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care se transforma in o mai profunda precum si extra extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta poveste despre anterior precum si, prezent, sex si, de asemenea dragoste, claritate, si, de asemenea confuzie intre Lucia (Paz Vega), iubitul ei Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, ocazii - numeroase sexual sau legat de sex - acela definiti lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea totusi exista reciprocitate autentica, deoarece acestea ofera reciproc satisfactie, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte insemnat precum si dezvoltarea minute pivot pentru viata lor psihologica.