3 motive obișnuite pentru care relațiile tale nu funcționează (și cum să le rezolvi)

Cele mai tari filme senzuale din istorie

Fiecare din aceste filme constau din puncte de referinta minute in cinematograf - momente utilizat pentru a provoca, activati, si, de asemenea pentru a apasati marginile.

image

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o blasfemie caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , oferire cel mai bun definitie a pornografiei: "recunosc cand il vad." Erotica traieste si mai mult viu la acel nivel de subiectivitate, si, de asemenea pe film, teste din exterior restrictii ale ambiguitatii - mult sa se asigure ca am s-ar putea nu de asemenea intelegem cand il vedem. Multe povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priviti intre 2 caractere niciodata niciodata insemnat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un scris de articole de imbracaminte cateva mai sus, sau mai scurt, decat gasit in un vizitator viata de zi cu zi; si de asemenea de asemenea un evidentiat cuvant sau fraza sugerand nespus, de asemenea neasteptat semnificatie. La fel de desigur, uneori este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, fete o scena insotitor sau imita intimitate sub idilic, somptuos iluminare.

Fiecare dintre ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai bun sexual filme se simte un pic ca traducere un test Rorschach al al unui autor foarte propriu foame si, de asemenea pasiuni. Datorita faptului ca filme nu doar document sexual precum si romantic vise, le descopera. Cate spectatori apreciat, reclamatie, un adolescent comedie unde sunt primul favorit stea a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau s-a prezentat la un patinoar aratand ca cu intruchiparea a destinatiei? Sau s-au trezit fantezand referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje pur si simplu pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, foarte subiectiva. Ca o consecinta, aceasta listare colecteaza cateva dintre reperul minute captate pe film , cele care discutat subiecte anterior https://waylondfoh.bloggersdelight.dk/2021/03/23/cea-mai-mare-problema-cu-relatiile-cupluri-si-cum-o-poti-remedia/ luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea actor sau starlet in un rol care indeplinit sau transformat audienta asteptari, sau doar inregistrat momente de eleganta, interes sau sexualitate in provocator, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, regret, melancolie, sau irepresionabil omenire. Totusi fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista de verificare numai prin principal stil - si anume, ca individ dorinta continua sa fie redus, ignorat sau depasit de politic angajament, altfel de asemenea psihologic si, fizic suprimare. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre unul dintre cei mai aclamati vedete pe planeta a ilustra un contrar circumstanta - un barbat atat de asaltat de catastrofa ca poate numai pleca direct in sexual rautate. disputa cu privire la scena „untului” precum si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a afirmat „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si poate ar trebui, absolut nuanta cum se vede eficiente si film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin si, incarcaturi de nume imitatori si, de asemenea copiati pisici (varsare litere in numele ei, cum ar fi articole din haine) creat a in intreaga lume mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati tinere calatorit lume, dormit cu atractiv, anonim insotitori precum si au pacalit tabuurile din presupus "respectabil" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul poveste unde se bazeaza acest front runner franchise nu creat de genuine Emmanuelle Arsan dar ei partener, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personaj companie precum si imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte alte instalatii, inclusiv original film.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atractive vampir cuplu din infinit (David Bowie si Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, si, de asemenea longevitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, precum si bogatie. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce arata Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de reusite una ca cealalta dar majoritatea ele distinct si gandite in foarte propriu mod. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in opinia mea, o remarcabila adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de contemporan standarde, dar gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne a aratat aceste spectacol Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus si ghidat acest fenomenal pelicula despre un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) vanduta chiar in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de robie pentru aceasta femeie ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care se transforma in o mai profunda si, de asemenea extra profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta poveste despre trecut si, de asemenea, existent, sex si dragoste, claritate, si confuzie intre Lucia (Paz Vega), iubitul ei Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, evenimentele - multe legat de sex sau legat de sex - acela definiti lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia dar exista reciprocitate autentica, deoarece acestea dau reciproc placere, descoperind reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte planificat si, de asemenea dezvoltarea minute critic pentru viata lor psihologica.