9 semne de care aveți nevoie de ajutor cu sexul

Cele mai bune filme erotice din istorie

image

Toate aceste filme au puncte de referinta momente in cinematograf - minute realizat utilizarea lui pentru a solicita, activati, si pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat versus o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , oferire ultimul semnificatie a pornografiei: "recunosc cand il vad." Erotica traieste mult mai mult viu la acel nivel de subiectivitate, si, de asemenea pe pelicula, verifica din exterior limite ale obscuritate - atat de mult sa se asigure ca am poate nu chiar recunoastem cand il vedem. Multe povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in mijloc 2 personalitati niciodata niciodata implicit a fi impreuna; o tiv sau un scris de imbracaminte cateva perechi mai mare, sau mult mai scurt, decat reperat in un vizualizator viata de zi cu zi; si de asemenea chiar un accentuat cuvant sau fraza sugerand inimaginabil, chiar neplanificat semnificatie. Si natural, in unele cazuri este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau actrita dezvaluie toate, se confrunta cu o scena partener sau replica afectiune sub idilic, somptuos lumini.

Fiecare dintre ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai bun sexual filme se simte un pic ca decodare un test Rorschach al unui scriitor foarte propriu foame si, de asemenea interese. Pentru ca filme nu doar document sexual precum si fermecator vise, le descopera. Cantitatea de spectatori vizionat, stare, un adolescent comedie unde sunt foarte intai preferat stea a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau a aparut la un patinoar asemanator cu intruchiparea a atractiei turistice? Sau s-au trezit fantezand referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personalitati doar curatat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, exceptional subiectiva. In consecinta, aceasta listare colecteaza cateva dintre reperul minute captate pe film , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau starlet in o functie care indeplinit sau transformat piata tinta asteptari, sau pur si simplu prins momente de frumusete, entuziasm sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, regret, intristat, sau irepresionabil umanitate. Totusi toate sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta listare numai din cauza principal stil - si anume, ca individ dorinta continua sa fie suprimat, ignorat sau depasit de politic angajament, daca nu de asemenea emotional precum si, fizic suprimare. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre cel mai bine-cunoscuti vedete pe planeta a descrie un opus scenariu - un tip atat de asaltat de tragedie ca poate numai fugi in legat de sex depravare. conflict cu privire la scena „untului” precum si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si poate ar trebui, absolut culoare exact cum se vede performantele si, de asemenea film deodata.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin precum si, zeci de omonim copicats si, de asemenea copiati pisici (pierdere litere in numele ei, cum ar fi redactari din imbracaminte) dezvoltat a in intreaga lume mostenire din erotica anilor 1970 unde bani tinere calatorit lume, dormit cu frumos, anonim parteneri precum si au pacalit tabuurile din asa-numitul "decent" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest front runner franchise business nu compus de genuine Emmanuelle Arsan totusi ei barbat, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) oferit titlul personaj firma si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, inclusiv original pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane a lui Jacques Tourneur Post excelent de citit ca legata de sex pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir cuplu din timp nesfarsit (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze mostenirea, precum si longevitate, intr-o perioada de stiinta, si abundenta. Scott mareste stilul la unsprezece pe masura ce arata Miriam (Deneuve) gasind ​​confort in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de reusite una ca cealalta inca o multime de ele distinct si gandite in foarte propriu inseamna. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in opinia mea, o remarcabila adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de modern standarde, totusi sex roleplay jocuri, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne a aratat aceste spectacol Kim Basinger si, de asemenea Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a scris precum si dirijat acest extraordinar film referitor la un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Hunter) comercializata in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de thrall pentru aceasta femeie vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru iubire fizica care devine mult mai profunda si mult mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta idila despre trecut precum si, existent, sex precum si dragoste, claritate, si, de asemenea confuzie intre Lucia (Paz Vega), iubitul ei Lorenzo (Tristan Ulloa), si, evenimentele - multe legat de sex sau legat de sex - acela definiti lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul totusi exista reciprocitate reala, deoarece acestea dau reciproc placere, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei muschi fara joc de cuvinte planificat si dezvoltarea minute pivot pentru viata lor emotionala.