Cele mai mari tendințe în filmul porno pe care l-am văzut în acest an

BDSM: idei pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

image

Cunoastere inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a localizeaza sfaturi si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu va fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, dupa aceea puteti absolut incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via apartamentul. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai crucial BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in stil - in mod special in piele naturala si. Cu siguranta, este total pana la tu trebuie sa alege ce sa imbraca. In loc de obisnuitul lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a abordati un nou datorie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, internet si, de asemenea, specializate magazine dati o masiva alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati puteti purta un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, redus cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate celelalte functie joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, trimitere, o siguranta este extrem de crucial. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de real durere, este de fapt important sa decide un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a renunta orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri inchis.

Fara rusine

BDSM este o speciala practica care solicita o semnificativa cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie precum si are sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul Aruncați o privire la site-ul aici cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe suspiciune si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca ramane in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta rezonante, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discretie.